Gatavoju ēdienu no visplānākā un lētāko speķi!
Sastāvdaļas:
Plāns speķis – 600 grami
Vista – 1 gab
Ķiploki – 2 lielas krustnagliņas
Maltas ķimenes – 1 šķipsniņa
Malti melnie pipari – 1 šķipsniņa
Barbekjū garšvielas – 1 šķipsniņa
Sāls – 2 tējkarotes + 1 šķipsniņa
Žāvētas dilles – 2 ēdamkarotes
Puravs – 1/4 kātiņa
Ņemam plāno speķa gabalu.
Speķa gabalā, iegriežot ar nazi starp ādu un speķi. Griežam vairāk par pusi, bet ne visu speķi.
Es atstāju nedaudz tauku uz ādas.
Slānis uzreiz kļuva lielāks un vieglāk strādāt ar gabalu.
Speķi mazliet paklapējam ar karbonādes āmurīti.
Ņemam 1 vistas stilbiņu, noņemam ādu, bet var ar ādu. Atdalām gaļu no kaula.
Un paklapējam no abām pusēm + pievienoja sāli – 1 šķipsniņu.
Caur ķiplokspiedi izspiediet 2 lielas ķiploka daiviņas.
Pievienojam maltas ķimenes – 1 šķipsniņa.
Tad pievienojam maltos melnos piparus – 1 šķipsniņa.
Lasi vēl: Kabatas un naudas maks sāks plaukt no naudas: Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, kas šoruden kļūs bagātas
Pievienojam barbekjū garšvielas -1 šķipsniņa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- Ja vien mēs jau toreiz būtu zinājuši, kādas lietas savos 60 gados sastrādās mana mamma, no Latvijas aizbraucot peļņā uz Itāliju
- “Vienojamies tūlīt pat – mums būs atsevišķi budžeti…” Es jums stāstu, kā es devos uz randiņu ar 63 gadus vecu “racionālu” vīrieti
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs
- 5 pārtikas produkti, ko Turcijas iedzīvotāji neēd, jo tie tiek uzskatīti par neveselīgiem, bet mēs tos ēdam katru dienu
- Pagatavoju 6 litrus lieliska veļas mazgāšanas līdzekļa gandrīz par velti: lēti un efektīvi